Fyrkanten - Projekt

01

Wallenstam bostäder Nyproduktion av bostäder i Göteborg Fyrkantens Ventilation har under flera år utfört konstruktion, installation och driftsättning av luftbehandlingsinstallationer i del av Wallenstams nyproducerade flerfamiljshus. Installationerna har utformats med till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning.

02

Uppstart av miljardprojekt vid Skaraborgs sjukhus i Skövde Akut-, service- och psykiatriblocket (ASP-blocket) är ett omfattande vårdbyggnadsprojekt vid Skaraborgs sjukhus i Skövde, där Fyrkantens Ventilation blivit anlitad som leverantör för delprojektet P-blocket. Projektet omfattar i sin helhet nybyggnad av akutmottagning, service- och psykiatribyggnader. Den totala ytan uppgår till ca 65 000 kvm…

03

JM Bostadsprojekt Nyproduktion av bostäder i Göteborg Fyrkantens Ventilation har utfört och utför Luftbehandlingsinstallationer åt JM under flera år. Genom vårt arbete som ramavtals leverantör blev Fyrkanten 2016 utsedd till årets bästa leverantör i kategorin installation!

04

Volvo Cars Skövde Om och tillbyggnad av motorfabriken i Skövde Fyrkantens Ventilation utför Luftbehandlingsinstallationer för om och tillbyggnad samt maskinflytt inom fabriken.

05

Skolorna Unica och Prisma Två st nya F-6 skolor i Mariestad Fyrkantens Ventilation har utfört Luftbehandlingsinstallationer på totalentreprenad med Partnering.  

06

Lidåker punkthus Nyproduktion av tre st punkthus med bostäder i Lidköping. Fyrkantens Ventilation har utfört Luftbehandlingsinstallationer på totalentreprenad med Partnering. I projektet ingick även ett lamellhus på Kv Tusenfotingen och Lidåker förskola.  

07

Majåker och Sjölunda Skolor Nyproduktion av 2 st F-6 skolor i Lidköping Fyrkantens Ventilation har utfört Luftbehandlingsinstallationer på totalentreprenad.  

08

AMB och Blackbox Sprintenprojektet i Vara med AMB musikskola och Blackbox till konserthuset. Fyrkantens Ventilation har utfört och utför Luftbehandlingsinstallationer på totalentreprenad med Partnering. Projektet omfattar olika delar; byggandet av den nya scenlokalen, Sparbanken Blackbox, utbyggnad av Lagmansgymnasiet, etablerandet och byggnation av lokaler till den gymnasiala friskolan AMB. AMB Academy of…

09

Gothia East Tower Nytt hotelltorn i Göteborg Fyrkantens Ventilation har utfört Luftbehandlingsinstallationer.

10

IKEA Varuhus Fyrkantens Ventilation har fått förtroendet att utföra ventilationsentreprenaderna på IKEA varuhusen: IKEA Borlänge Utförandeentreprenad IKEA Hamar, Umeå och Kållered Totalentreprenad

11

KSS TM huset Fyrkantens Ventilation utför ventilationsanläggningen på nya Tandvårdshuset på SKAS/KSS Fyrkantens Ventilation fick förtroendet att projektera och installera ventilationsanläggningen på Nya Tandvårdshuset på KSS. Entreprenaden utförs som partnering-totalentreprenad.

12

Skaraborgs Tingsrätt Ny tingsrätt i Skövde Fyrkantens Ventilation har på totalentreprenad utfört Luftbehandling inklusive Styr på Skaraborgs nya tingsrätt i Skövde.

Fyrkantens Ventilation AB
Mellby Fyrkanten,
531 96 LIDKÖPING

Magnetvägen 14,
461 38 TROLLHÄTTAN
Växel Ventilation
0510 – 866 90
Växel Förvaltningen
0510 – 42 50 00
Öppettider
Mån – Fre kl. 07.00 – 16.00
E-postadress