All Services

01

Wallenstam bostäder Nyproduktion av bostäder i Göteborg Fyrkantens Ventilation har under flera år utfört konstruktion, installation och driftsättning av luftbehandlingsinstallationer i del av Wallenstams nyproducerade flerfamiljshus. Installationerna har utformats med till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning.

02

Vår projekteringsavdelning arbetar i modernast tänkbara miljö med Autocad och marknadens bästa tillhörande applikation för ventilationsprojektering i form av MagiCad. Detta ger oss möjlighet att projektera våra installationer i 3D. Vi har erfarna och välutbildade konstruktörer som löser alla uppdrag från lagerbyggnader och industrilokaler till skola och avancerade sjukhusbyggnader. Personalen håller sig…

03

Uppstart av miljardprojekt vid Skaraborgs sjukhus i Skövde Akut-, service- och psykiatriblocket (ASP-blocket) är ett omfattande vårdbyggnadsprojekt vid Skaraborgs sjukhus i Skövde, där Fyrkantens Ventilation blivit anlitad som leverantör för delprojektet P-blocket. Projektet omfattar i sin helhet nybyggnad av akutmottagning, service- och psykiatribyggnader. Den totala ytan uppgår till ca 65 000 kvm…

04

OVK- Obligatorisk Ventilations Kontroll. Fyrkantens Ventilation utför OVK-besiktningar och avhjälper upptäckta fel och brister så att systemet fungerar som avsett. Vi har Riksbehörighet för OVK, behörighet K för alla typer av ventilationssystem.  

05

Service och underhåll. Fyrkantens Ventilations servicetekniker arbetar med: Att utföra service i ventilationssystem hos våra kunder Serviceavtal och garantiservice Driftsättning och injustering av våra ventilationsanläggningar. Fyrkantens Ventilation erbjuder snabb och effektiv service av ventilationsanläggningar. Till sitt förfogande har våra servicetekniker välutrustade servicebilar med mätinstrument och verktyg för att på ett…

06

JM Bostadsprojekt Nyproduktion av bostäder i Göteborg Fyrkantens Ventilation har utfört och utför Luftbehandlingsinstallationer åt JM under flera år. Genom vårt arbete som ramavtals leverantör blev Fyrkanten 2016 utsedd till årets bästa leverantör i kategorin installation!

07

Volvo Cars Skövde Om och tillbyggnad av motorfabriken i Skövde Fyrkantens Ventilation utför Luftbehandlingsinstallationer för om och tillbyggnad samt maskinflytt inom fabriken.

08

Skolorna Unica och Prisma Två st nya F-6 skolor i Mariestad Fyrkantens Ventilation har utfört Luftbehandlingsinstallationer på totalentreprenad med Partnering.  

09

Lidåker punkthus Nyproduktion av tre st punkthus med bostäder i Lidköping. Fyrkantens Ventilation har utfört Luftbehandlingsinstallationer på totalentreprenad med Partnering. I projektet ingick även ett lamellhus på Kv Tusenfotingen och Lidåker förskola.  

10

Majåker och Sjölunda Skolor Nyproduktion av 2 st F-6 skolor i Lidköping Fyrkantens Ventilation har utfört Luftbehandlingsinstallationer på totalentreprenad.  

11

AMB och Blackbox Sprintenprojektet i Vara med AMB musikskola och Blackbox till konserthuset. Fyrkantens Ventilation har utfört och utför Luftbehandlingsinstallationer på totalentreprenad med Partnering. Projektet omfattar olika delar; byggandet av den nya scenlokalen, Sparbanken Blackbox, utbyggnad av Lagmansgymnasiet, etablerandet och byggnation av lokaler till den gymnasiala friskolan AMB. AMB Academy of…

12

Gothia East Tower Nytt hotelltorn i Göteborg Fyrkantens Ventilation har utfört Luftbehandlingsinstallationer.

Fyrkantens Ventilation AB
Mellby Fyrkanten,
531 96 LIDKÖPING

Magnetvägen 14,
461 38 TROLLHÄTTAN
Växel Ventilation
0510 – 866 90
Växel Förvaltningen
0510 – 42 50 00
Öppettider
Mån – Fre kl. 07.00 – 16.00
E-postadress